Béreljen webáruházat Ön is!

Napjainkban egyre elterjedtebb a webáruházak vagy divatosabb kifejezéssel élve, webshopok megjelenése. Ennek a jelenségnek komoly üzleti okai vannak, hiszen többek között:

 • Webáruházat üzemeltetni összehasonlíthatatlanul kedvezőbb, mint egy üzlethelyiséget bérelni
 • Nincs nyitva tartási idő – a nap 24 órájában lehet az oldalon vásárolni
 • Az online felületen történő megjelenés nagyobb potenciális ügyfélkört jelent, hiszen megszűnnek a földrajzi korlátok

Miután eldöntötte, hogy biztosan webshopon keresztül kívánja termékeit vagy szolgáltatásait értékesíteni, két út áll Ön előtt: webshopot vesz vagy webshopot bérel.

Természetesen saját maga is készíthet webáruházat, de ez nagyon komoly szakmai felkészültséget, technikai és elméleti tudást igényel, így mindenképpen érdemes a feladatot profi csapatra bízni!


Miért jobb bérelni webáruházat?

 • Lényegesen kedvezőbb, mint megvenni vagy elkészíttetni
 • Üzletének eredményei teljes mértékben nyomon követhetőek
 • Mivel a bérlés bármikor visszamondható, nem jár kockázattal
 • Az egyedi megjelenés ugyanúgy elérhető, mint saját tulajdonú áruház esetén
 • Szakemberek nyújtanak Önnek marketing tanácsokat, amennyiben szüksége van rá

A webáruház bérlés a lehető legjobb választás az induló vállalkozások számára is, hiszen alacsony ráfordítással is ki tudják magukat próbálni az online piacon. Nem kell félnie attól sem, hogy bérelt felülete nem lesz egyedi. Webshop bérlés esetén nem sablonok közül választ, a felület teljes mértékben a megrendelő ízlésére formálható.

Cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik webshopok fejlesztése és bérbeadása terén.


Amennyiben minket választ,

 • A webáruház design részét úgy készítjük el, ahogy Ön szeretné
 •  Profik által készített felületet bérel alacsony áron
 • Bérlés esetén is használhatja a rendelkezésre álló összes funkciót
 • Ha úgy dönt, bármikor visszamondhatja a szolgáltatást vagy meg is vásárolhatja a webáruházat


Miért fizetne hatalmas összegeket egy webshop megvásárlásáért, ha bérlés útján lényegesen kedvezőbb áron élvezheti annak minden előnyét?

Webáruház bérlés esetén ugyanúgy szakembereink készítik el a felületet, sőt a továbbiakban is segítségére lehetnek szakértelmükkel tanácsadás formájában.

A bérlésre tekinthetünk úgy is, mint egyfajta próbára. Rendelkezésére áll minden funkció, kiélvezheti a webáruházak minden egyes előnyét anélkül, hogy megvenné. Azonban, ha a sok pozitív tapasztalat alapján mégis úgy döntene, hogy szeretné megvásárolni az említett webáruházat, ezt bármikor megteheti.


Első lépés online vállalkozásához

Van már üzlete, és szeretne az online piacon is terjeszkedni? Nem szeretne komoly bérleti díjat fizetni egy üzlethelyiség fenntartásáért? Semmi probléma! Mi hatékony megoldást kínálunk Önnek! Béreljen tőlünk webáruházat kedvező áron!

Egy saját webshop készíttetése nagy pénzbefektetés, akár csak a vásárlás. A webshopbérlés sokkal kisebb utánajárással jár, és kevesebb pénzügyi ráfordítással is fenntartható. Miért fizetne többet, ha webáruház bérléssel is ugyanolyan jól jár!

Amit ajánlunk: 24 órás folyamatos nyitva tartás, és termékkövetés. Profi csapatunk olyan arculattal látja el a kibérelni kívánt webshopot, amilyet az ügyfél igényel. Szolgáltatásunk rugalmas, Ön akármikor lemondhatja, bármilyen egyéb kötelezettség nélkül. Ráadásul probléma esetén, mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Ha ki szeretné próbálni milyen az online kereskedelem, béreljen webáruházat tőlünk. Széles körű szolgáltatásokkal, profi és segítőkész csapattal, a lehető legkedvezőbb áron dolgozunk!

 

Az online kereskedelem fontossága

Az online kereskedelem fontosságaKorunkat határozottan az online világ uralja, és nincs ez másként a különböző kereskedelmi cégek esetében sem. Ha egy vállalkozás valóban sikeres szeretne lenni, és terjeszkedési céljai vannak, a webáruház bérlés tökéletes megoldás lehet számukra! A webáruház bérlésnek számtalan előnye létezik!

 • Praktikus – Azoknak a kereskedelmi tevékenységet folytató cégeknek, akik számára az online világ még ismeretlen, praktikus lehet a webáruház bérlése, hiszen ezáltal tesztelhetik annak sikerességét, és idővel eldönthetik, hogy érdemes-e egy saját webáruház létrehozásába fektetni vagy sem.
 • Kötöttségmentes – A webáruház bérlésével számos procedúrától megszabadulhatunk, melyek az önálló webáruház üzemeltetésével járnának.
 • Kedvezőbb tarifa – Egy webáruház létrehozása hatalmas költségekkel járhat, azonban a webáruház bérlésével ez a töredékére csökkenthető!

Ha Ön is szeretné, hogy cége minél nagyobb réteget érhessen el, akár a világ távolabbi pontjain is, válassza megbízható szolgáltatásunkat, és béreljen webáruházat tőlünk!

 

eukomfort.hu

További információkért, keressen fel minket bátran!

 

Miért jó döntés a webáruház bérlés?

webáruház bérlésManapság mindennek alaposan utánanézünk az interneten, mielőtt megvásárolnánk, összehasonlítjuk az árakat, a választékot a különböző cégeknél. Ezért mindenképpen jó döntés a webáruház bérlés, mert bárki kényelmesen átböngészheti a kínálatot otthona kényelméből. Ha pedig megtalálta, amit keresett, csak egy kattintás, és néhány napon belül már kézhez is kapja a terméket.

A webáruház bérlés lényegesen olcsóbb, mint egy sajátot készíttetni, vagy egy meglévőt megvenni. Abszolút kockázatmentes, ugyanis bármikor könnyedén lemondható. Attól sem kell tartani, hogy a cégre nem jellemző, túl általános megjelenést kap, az egyedi dizájn ugyan úgy elérhető ebben az esetben, ahogyan minden weboldalon található funkció is.

Szűntesse meg Ön is a földrajzi korlátokat cége és vásárlói között, válassza a webáruház bérlést! Ha pedig a pozitív tapasztalatai után úgy dönt, egyszerűen meg is vásárolhatja az eddig csak bérelt webshopot! Kérdéseivel keressen minket bátran elérhetőségeinken!

Share Button