Legyen cégének saját Facebook oldala!

A Facebook ma már nem szorul bemutatásra. A világ egyik legnépszerűbb közösségi portálja több mint fél milliárd regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Mára a marketing egyik új, jól elhatárolható területének számít a közösségi média. Tudományos kutatások foglalkoznak a közösségi oldalak által biztosított üzleti lehetőségekkel.

A Facebook által kínált egyik legalapvetőbb marketing eszköz a saját céges profil. A vállalatok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hisz rendkívül hatékony módszerről van szó.


Ne maradjon alul versenytársaival szemben, legyen az Ön cégének is saját Facebook profilja!

 

A céges Facebook profil előnyei:

  • hatékony marketing eszköz
  • növeli cége ismertségét
  • könnyen új ügyfelekre tehet szert vele
  • segít jobban megismerni célcsoportját
  • remek kommunikációs csatorna a vállalat és ügyfelei között

Jól dönt, ha cégének saját Facebook oldalt készíttet, hiszen kis befektetéssel komoly eredményeket érhet el. Egy felhasználón keresztül akár több száz másik felhasználóhoz is eljuttathatja üzenetét, vállalata népszerűsége pedig egyre csak növekszik.

Ha egyik ügyfele ki szeretné fejezni elégedettségét, a „like” gomb megnyomásával megteheti ezt. Ebben az esetben az ügyfél összes ismerőse számára láthatóvá válik a pozitív értékelés. Könnyen lehet, hogy ennek hatására ügyfeleinek száma növekedésnek indul.

Ahhoz hogy egy vállalat bármilyen területen sikeres legyen, fontos ismernie célközönségét. A Facebook erre kitűnő lehetőséget biztosít, mivel a felhasználók rengeteg értékes információt megosztanak magukról a közösségi portálon.

Marketing szempontból kiemelkedően fontos a kétoldali kommunikáció eladó és vevő között. A Facebookon nem csak információkat közlünk magunkról, de lehetőséget is biztosítunk másoknak, hogy kérdéseket tegyenek fel vagy kifejtsék véleményüket.


Cégünk olyan profilt készít vállalatának:

  • mely teljesen megfelel az Ön elképzeléseinek
  • mely teljes körű tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek
  • mely megfelelő felületet biztosít a vállalat és a felhasználók közötti kommunikáció számára
  • melynek eredményei, sikerei az Ön számára is láthatóak lesznek

A Facebook oldalakat profi kollégáink készítik el teljes mértékben az Ön és célcsoportja igényeinek megfelelően.


Kérjük, ha bármilyen további információra lenne szüksége, keressen fel minket!

 

 

 

Nincs ideje a Facebook üzleti oldal kezelésére? Bízza ránk!

eukomfort.hu.19majTény, hogy egy vállalkozásban rengeteg teendője van a vezetőségnek és a munkatársaknak egyaránt, így nem csoda, ha bizonyos dolgok elmaradnak, például a cég Facebook üzleti oldalának kezelése. Ez nem túl jó, hiszen a népszerűséghez és az ügyfelek figyelmének fenntartásához szükség van arra, hogy kellő figyelem összpontosuljon a vállalkozás közösségi oldalára is. Ha Ön is be van táblázva, ezért inkább másra bízná a cég Facebook üzleti oldalának kezelését, keressen bennünket!

Ameddig Ön a cég ügyeivel foglalkozik, addig kollégáink gondoskodnak a vállalkozás Facebook üzleti oldalának kezeléséről. Munkatársainknak elegendő idejük van, hogy annyi figyelmet fordítsanak a közösségi médiára, mint amennyire szükség van, így az ügyfelek nap, mint nap tudnak tájékozódni a cég újdonságairól és akcióiról. Mivel biztosítjuk a Facebook üzleti oldal aktivitását, így a cég híre még több emberhez fog eljutni.

Ha szeretne aktív maradni a közösségi médiában, vegye fel velünk a kapcsolatot a Facebook üzleti oldal kezeléséért!

 

A Facebook posztolás szabályairól röviden

eukomfort.hu19janHa egy vállalkozás rendelkezik saját közösségi média oladallal és miért ne rendelkezne manapság, akkor érdemes néhány trükköt ismernie. Nem mindegy, hogyan használjuk a közösségi média platformokat, mert ha nem vagyunk tudatosak, nem haladunk előre.

A Facebook oldal posztjait összeálítani és megosztani is külön művészet; túlzás nélkül állíthatjuk, hogy kell hozzá egy kis előzetes tudás. A tudatos posztolás a felhasználók sikeres elérésének kulcsa, az időzítés ezért lényeges. Logikus, hogy akkor posztoljunk, amikor a legnagyobb az esélye annak, hogy sok felhasználót elérhetünk. Mikor van ez? Általában hétköznap reggel és kora délután, valamint a hétvégén. A hétvége különösen fontos a Facebook posztok szempontjából, érdemes ilyenkorra időzíteni akár több posztot is, mert a legtöbb cég jellemzően nem kifejezetten aktív ilyenkor. Viszont, ha mi aktívak vagyunk, jó eséllyel előnyhöz juthatunk a konkurenciával szemben. Persze a legjobb az, ha nem vaktában, vagy mások tevékenységére hagyatkozva posztolunk, hanem időt és pénzt szánunk egy kis kutatásra azzal kapcsolatban, hogy a célközönség hogyan használja a közösségi médiát.

Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza profikra a Facebook posztolást, a közösségi felületei kezelését! Tájékozódjon elérhetőségeinken a részletekről!

 

Kiaknázatlan lehetőségek – a Facebook üzleti oldalak előnyeiről

Facebook üzleti oldalak előnyei

Kár is lenne tagadni, hogy a modern kor legelterjedtebb kommunikációs felülete az internet. Míg a telekommunikációs eszközök háttérbe szorulnak, addig a social media platformok újabb, és újabb lehetőségekkel rukkolnak elő. Az újításokra jellemzően azonban időbe telik, míg bizonyos szegmenseit felfedezik maguknak a megcélzott csoportok. Nincs ez másként a Facebook üzleti oldalak nyújtotta lehetőségekkel sem.

A Facebook napjaink egyik legismertebb platformja, mely ma már a vállalkozások sikerességét is hivatott szolgálni. A Facebook üzleti oldalak előnyei, hogy viszonylag kis erőfeszítéssel képesek lehetünk hatalmas tömegekhez eljuttatni szolgáltatásainkat, termékeinket és ajánlatainkat. Kezelése ugyan elsőre bonyolultnak tűnhet, azonban egy szakértő bevonásával már gyerekjáték lehet!

Cégünk egyik fő profilja a social media által kínált lehetőségek kiaknázása, és azok ügyfeleink számára előnnyé kovácsolása. Segítségünkkel a Facebook üzleti oldala sikeres és népszerű lehet, ezáltal vállalkozása is fejlődést produkálhat. Meggyőztük? Keressen minket elérhetőségeinken!

 

A Facebook üzleti oldal elkészítésének alapjai

48216174 - medium.Egy cég ma már nem létezhet a megfelelő social media jelenlét nélkül. Egy átlagos Facebook felhasználó akár napi több órát is tölt a legnépszerűbb közösségi oldalon, így semmiképpen sem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget a reklámra, kommunikációra. A Facebook üzleti oldalnál kezdődik minden, de akik biztosra szeretnének menni, azoknak érdemes más közösségi oldalak létrehozása, kezelése is.

A Facebook üzleti oldal létrehozásánál jó, ha bizonyos szempontokat szem előtt tartunk. A Facebook profilt személyre szabhatjuk, megadhatjuk a lényeges információkat rajta, amik az ügyfeleket érdekelhetik, feltölthetünk képeket. Követhetjük, hányan jártak ott, kik nézték meg, milyen aktivitást produkáltak.

Stratégia és célok nélkül a Facebook üzleti oldalnak nincs értelme, csak lóg a levegőben. Szeretne márkát építeni? Az ügyfelek hűségét tervezi elmélyíteni, új vásárlókat szerezne ötletes bejegyzések segítségével? Kreatív, emocionális, emberközeli kommunikációra van szükség a sikerhez.

Keressen minket bizalommal, és mi segítünk egy sikeres Facebook üzleti oldal kialakításában és fenntartásában!

 

Valódi sikereket szeretne elérni vállalkozásával? Alapozza meg Facebook üzleti oldallal!

Valódi sikereket szeretne elérni vállalkozásával? Alapozza meg Facebook üzleti oldallal!Sokak számára a közösségi oldalak személyes kapcsolattartásra szolgálnak, pedig ennél jóval több funkcióval bírnak, melyeket érdemes a vállalkozások népszerűsítésére fordítani. Ha Ön sem elégszik meg azzal, hogy csak weboldalán keresztül legyenek elérhetőek vállalkozása termékei, szolgáltatásai, döntsön a Facebook üzleti oldal mellett!

A Facebook üzleti oldalakról csakis pozitívan tudnak nyilatkozni azok, akik már ezt az utat választották, hiszen tapasztalták, hogy jóval könnyebben eljuthatott a célközönséghez a vállalkozás, ráadásul az ügyfelekkel is kapcsolatot tudtak teremteni, így valódi párbeszéd is elkezdődhetett a fogyasztók és a cég között. Ahhoz, hogy a Facebook üzleti oldal sikeressé váljon, mindenképp olyan szakemberekből álló csapatot szükséges felkeresnie, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a közösségi oldalakkal kapcsolatban, emellett naprakészek a Facebook legújabb funkcióival is.

Ha még nem talált ilyen csapatot, ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, tegyük együtt sikeresebbé, népszerűbbé vállalkozását!

 

 

A kulcsszó az interaktivitás!

A kulcsszó az interaktivitás!A Facebook ma már alapvető eszköze az online marketing kommunikációnak, de nagyon nem mindegy hogyan használjuk. A követők megszerzésének és megtartásának az egyik leghatékonyabb módja az interaktivitás. A múltbeli tapasztalatokkal és az eddigi szokásokkal ellentétben a jelen és  a jövő már egészen mást tartogat.

Már nem elég, ha rendszeresen kiposztolunk egy-két képet, híreket teszünk közzé, vagy pár frappáns idézettel kedveskedünk a követőknek Facebookon. Hiszen ezekből rengeteg van, mindenhol találkozhatnak velük és ugyanolyan gyorsan tovább is lépnek anélkül, hogy bármilyen aktivitást mutattak volna.

A megoldás olyan bejegyzések megalkotása, ami nemcsak reagálásra ösztönzi a követőket, és újabbakat is elér, de tényleges aktivitást is képes gerjeszteni. Mégis milyen Facebook posztok kellenek az interaktivitás megvalósításához? Érdemes videókat posztolni, például 360 fokos, teljes betekintést nyújtó mozgóképeket, amikkel a felhasználók bennfenntesnek érezhetik magukat. A különféle nyereményjátékok is beválhatnak, de minden olyan ötlet jó lehet, amivel a véleményük megírására, megosztásra, tetszésnyilvánításra ösztönözzük a felhasználókat.

Szeretne megtudni többet megtudni a Facebookról és a jövő online marketingjéről? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Share Button