Professzionális weboldalkészítés

Cégünk professzionális weboldalkészítést kínál cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Ma már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnak saját honlapja legyen. Az interneten való megjelenés pedig önmagában még nem biztosítja a kívánt eredmény elérését.

Ha azonban minket választ, biztosítjuk, hogy:

 • valóra váltjuk az Ön elképzeléseit
 • a megrendelt weboldal magas színvonalú elkészítését szakképzett kollégák végzik
 • az elkészített honlap nagyban hozzájárul majd az Ön vagy vállalata további sikereihez

Egy weboldal szerkesztése során rengeteg dolgot kell figyelembe venni, melyek mindegyike kulcsfontosságú az eszköz hatékonyságának szempontjából. Nem is beszélve arról, hogy egy vállalat honlapja nagymértékben befolyásolja a vállalatról kialakult képet. Egy kusza, rosszul szerkesztett oldal például rontja cégünk hitelességét, és a látogatóinkat arra sarkallja, hogy inkább egy versenytársunkat válassza.

Tapasztalt kollégáink segítségével a honlapja

 • egyedi és áttekinthető lesz, mely vonzza a látogatókat
 • követi az aktuális trendeket
 • könnyen kezelhető, felhasználóbarát lesz, növelve ez által a látogatók elégedettségét

Amennyiben további információra lenne szüksége szolgáltatásunkról, hívja bátran kollégáinkat!

 

Bízza profikra a honlapkészítés feladatát!

honlapkészítésA honlap egyike a legfontosabb forrásoknak, amik egy cégről sokat elmondanak. Ezért is lényeges, hogy a honlapkészítés feladatát profik kezébe adjuk, különben rossz tapasztalatok születhetnek a projektből már az elején. Ha nem szeretne ilyan céggel honlapot készíttetni, akkor forduljon hozzánk, és rendelje meg szolgáltatásunkat az Ön igényei alapján!

A honlapkészítés olyan tapasztalatokkal, amilyenek nekünk vannak, zökkenőmentesen zajlik, mert tudjuk, hogy mit kell tennünk. Az előzetes igényfelmérés és konzultáció alapján egy olyan honlapot készítünk a megrendelőnek, ami a legjobban kiszolgálja az igényeit. Informatívitás, trendkövető dizájn, felhasználóbarát kialakítás, arculatnak megfelelő honlap kép; ezek mind előfeltételei egy olyan honlapnak, ami az új tulajdonosnak is a javát szolgálja.

Egy gyakorlott honlapkészítővel garantáltan biztosra mehet, és elégedett lehet a végeredménnyel. Keresse fel cégünket, ha felkeltettük az érdeklődését, és vegye igénybe szolgáltatásainkat mihamarabb! A kiemelkedően színvonalas honlap készítését bízza ránk!

 

Honlapkészítési kisokos

Honlapkészítési kisokosNapjainkban szinte elengedhetetlen, hogy egy cégnek legyen weboldala. A legtöbb ember, ha vásárolni szeretne valamit, azzal kezdi, hogy rákeres az interneten, és az ott kapott információk alapján dönti el, hogy hol fogja megvenni az adott terméket, vagy szolgáltatást. Ezért fontos, hogy egy weboldal jó legyen, azaz meggyőzze a látogatókat, hogy az adott céget válasszák. Nézzük, mi mindent érdemes figyelembe venni a honlapkészítés során!

Fontos, hogy a honlapkészítés előtt meghatározzuk, hogy mi lesz a célja, ez alapján kell ugyanis majd elkészíteni. Közhelynek tűnhet, de a honlap legyen egyszerű: áttekinthető, tartalmas, releváns információkkal rendelkező weboldalra van szükség. Ne legyenek felugró ablakok, villogó feliratok! Legyen viszont könnyen olvasható, és a látogató találja meg könnyen azt, amiért odakattintott. Már a honlapkészítés előtt figyeljünk oda a keresőoptimalizálásra! Ez nem csak a kulcsszavak tekintetében fontos, hanem például a mobilon való megjelenés miatt is.

A honlapkészítés nem bonyolult feladat, a jó honlapkészítés viszont igen! Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza szakértőinkre a feladatot! Kedvező árakkal állunk rendelkezésére!

 

Minimalista design a weboldalkészítésben!

weboldalkészítésEgy honlapnak is szüksége van designra, hiszen így lesz naprakész, vonzó és felhasználóbarát. A weboldalkészítéshez nem árt tisztában lenni az aktuális webdesign trendekkel.

A minimalizmus a népszerű trendek egyike. A minimalista stílusban elkészített weboldal alapvető jellemzője a szellős elrendezés, az üres terek, amiknek meghatározott funkciójuk van. A lényegre terelik a figyelmet, fókuszba állítják a tartalmat.

A nagy térben jól érvényesülnek az óriási méretű fotók és feliratok is. Népszerű megoldás a 3D illusztráció vagy a szabálytalan alakzatok, aszimmetrikus formák alkalmazása. Színek tekintetében nincs igazán megkötés, az élénk színek mellett a fekete-fehér párosítás is trendi. A minimalista weboldal elkészítése után letisztult, stílusos és látványos felület lesz, ami kiváló eszköz egy vállalkozás arculatának árnyalásához.

Amennyiben fontos Önnek, hogy milyen honlapon keresztül szólítja meg a felhasználókat, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot weboldalkészítésre!

 

Egy weboldal népszerűségét számos tényező befolyásolhatja

weboldal népszerűségét befolyásoló tényezőkAz internetet böngészve manapság számtalan honlappal találkozhatnak az emberek, így azoknak, akik a szolgáltatásaik és termékeik népszerűsítéséhez weboldalt készíttetnének, van miből ötletet meríteniük, de a meglévő választék megtekintésekor találkozhatunk olyan honlapokkal is, amik inkább negatív példaként szolgálnak.

Azt, hogy egy weboldal népszerűvé válik-e, számos tényező befolyásolja, olykor olyanok is, amikről nem is gondolnánk, például a színhasználat és a betűtípus ebből a szempontból kulcsfontosságú szerepet tölt be. Nem érdemes túl harsány színeket és díszes betűtípusokat használni a weboldal készítésekor, ugyanis a végeredmény zavaros és szemet bántó lesz. Ha valaki egy ilyen honlapra téved, szinte azonnal be is zárja, mivel nemcsak a látást zavarja, hanem még átláthatatlan is. Ennek híre előbb, vagy utóbb elterjed, így végül egyetlen ügyfélnek sem lesz kedve felkeresni a cég weboldalát. 

Az egyszerű, letisztult megoldások sokkal célravezetőbbek. Ha további információkra lenne szüksége a témával kapcsolatban, vagy szeretne weboldalt készíttetni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Új év, új weboldal!

Új év, új weboldal! Egy saját weboldal ma már egyetlen cégtől sem hiányozhat. Az ügyfelek számára ezen keresztül reprezentálható a cég tevékenysége és a kapcsolatfelvételnek is ez az egyik legegyszerűbb módja, ha megvan minden fontos információ rajta.

A weboldalakat azonban érdemes frissíteni néha, különösen, ha már elavultak, arculatváltás történt vagy negatív visszajelzések érkeznek róla. Forduljon hozzánk bizalommal és kezdje az új évet új weboldallal, aminek az elkészítését nyugodtan ránk bízhatja! Cégünk többek között honlap készítéssel is foglalkozik, ezért érdemes igénybe venni ezzel kapcsolatos szolgáltatásainkat.

Egy megújult weboldallal könnyebbé teheti vásárlói dolgát, sőt, új ügyfeleket is gyűjthet, népszerűbbé válhat, előnybe kerülhet a konkurenciával szemben és még számos egyéb előnyét is tapasztalhatja a megújulásnak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és kérjen tőlünk árajánlatot a weblapkészítéshez! Az új évet akár már egy teljesen megújult dizájnnal köszöntheti!

Miért érdemes profikra bízni a weboldalkészítést?

Miért érdemes profikra bízni a weboldalkészítést?Modern világunkban, ha információkra van szükségünk, elsősorban az internetet hívjuk segítségül, az a cég, melyet nem lehet megtalálni valamilyen formában a világhálón, szinte nem is létezik az emberek szemében.

Ennélfogva kétségtelen, hogy minden cégnek szüksége van egy weboldalra, ez azonban önmagában még kevésnek bizonyul. Egy jó weboldalnak számos ismérve van, és célszerű ezeket az irányelveket követni, ha sikeres online tevékenységet szeretnénk folytatni, melynek érdekében ajánlott szakemberek segítségét kérni weboldalkészítésre.

Egy jó weboldal könnyen átlátható, felhasználóbarát, ugyanakkor egyedi, a cég arculatát tükröző elemekből épül fel. A weboldalkészítés során komoly informatikai szaktudásra van szükség, mely széleskörű marketing ismeretekkel bővül a tökéletes végeredmény érdekében. A weboldalkészítést kizárólag profi szakemberekre érdemes bízni, hiszen mai világunkban kijelenthetjük, a honlap jelentősen befolyásolhatja a cég sikerét.

Előzze le a konkurenciát és bízza ránk a weboldalkészítést!

 

Milyen előnyei vannak egy saját weboldalnak?

Milyen előnyei vannak egy saját weboldalnak?Gondolkodik azon, hogy cégének készíttetnie kellene egy saját weboldalt? Kételkedik abban, hogy ez népszerűbbé tudja tenni vállalkozását? Ne habozzon tovább, bízzon meg minket a honlapkészítéssel, mert tényleg megéri!

Ma már egy saját weboldalon hirdetni sokkal nagyobb előnnyel jár, mint, ha az utcán hirdetnénk, hiszen az internet használat ma már alapvető az emberek mindennapi életében, emellett az online felületeken sokkal gyorsabban terjed a hír. Ennek köszönhetően vállalkozásunk már nem csak egy bizonyos régióban lesz ismert, hanem akár a világ bármely pontján mindenki számára elérhető lesz. A saját weboldal hosszú távon rengeteg új vásárlót szerezhet számunkra, ezáltal még sikeresebbé téve vállalkozásunkat.

Rengeteg ember vásárol napjainkban interneten keresztül. Természetesen ehhez előbb egy keresőt használ, melynek segítségével eljut egy adott vállalkozás weboldalára, ezáltal pedig azonnal egy látogatóval, egy potenciális vásárlóval több érkezik a honlapra.

Ne habozzon, haladjon a korral, és fedezze fel a saját weboldalban rejlő lehetőségeket! Honlapkészítéssel kapcsolatos igényeivel és ötleteivel bátran keresse szakértő munkatársainkat!

 

A weboldal látványvilága növeli a látogatottságot!

Manapság már minden magára kicsit is adó cégnek van saját weboldala, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az milyen látványelemekből épül fel ahhoz, hogy a felhasználók gyakran és szívesen látogassanak vissza. Profi csapatunk ezzel pontosan tisztában van, és olyan weboldalt készít Önnek, amely amellett, hogy tökéletesen ellátja a funkcióit, még a megjelenésével is hozzásegíti Önt ahhoz, hogy több látogató tekintse meg azt.

Tudta például, hogy mennyi múlik a színhasználaton a honlap készítése során? A különböző árnyalatok használata alapjaiban határozza meg egy weboldal hangulatát – sugározhat eleganciát, profizmust, vidámságot vagy akár ügyfél orientáltságot is, és mindezt csak a színek által. Igaz, a weboldalkészítésnél alapvető szempont, hogy a cég arculati színei legyek felhasználva, de még ez is ad némi szabadságot arra, hogy a megjelenéssel minél több látogatót vonzzanak be a honlapok.

Ön is szeretné, ha a weboldala szakértők keze által épülne és szépülne? Akkor ránk van szüksége! Ne habozzon, keressen minket bizalommal honlap készítéssel kapcsolatban!

Amennyiben további információra lenne szüksége szolgáltatásunkról, hívja bátran kollégáinkat!

Apróságok, melyek népszerűvé tehetik weboldalát

Apróságok, melyek népszerűvé tehetik weboldalátA weboldalkészítés során napjainkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik a honlapok megjelenésére. Egy rosszul felépített, ötlettelen weboldal igen nagy csalódást kelthet a látogatóban, attól függetlenül, hogy a tartalma igényeinknek megfelelne.

Fontos, hogy összeszedett, egyértelmű, felületet, mégis egyedi és kreatív honlapot hozzunk létre, hogy megragadja az olvasó figyelmét, és a tartalommal fenn is tudjuk tartani érdeklődését. Több eszköz és technika is rendelkezésre áll, melyek hozzájárulhatnak egy webes felület sokszínűségéhez. A honlapkészítés során lehet játszani a színekkel, animációkkal is feldobhatjuk témánkat, bekapcsolhatjuk oldalunkat a közösségi hálók világába, ahol további népszerűségre tehetünk szert.

Ha igazán professzionális online megjelenést szeretnénk cégünk számára, célszerű olyan szakemberekre bízni a weboldalkészítést, akik jelentős tapasztalattal, szakmai és grafikai ismeretekkel rendelkeznek.

Ha szeretne valami különlegeset és látványosat, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk felvirágoztatni weboldalán keresztül a vállalkozását!

 

Milyen a jó weboldal?

Milyen a jó weboldal?Szeretné, ha az Ön weboldala is sikeres lenne? Ha nem csupán egy lenne a sok közül, de sok látogatót vonzana, ott szerepelne a keresési találatok élvonalában és időről-időre új látogatókat vonzana, nagyobb bevételhez segítené Önt? Ehhez tudnia kell azt is, mitől lesz egy weboldal sikeres. Ne aggódjon, mi tudjuk a választ!

Fontos, hogy a weboldalkészítés során a felhasználóbarát kialakítás kerüljön középpontba, tehát egyszerűen kezelhető, átlátható és informatív legyen. Kiemelten fontos, hogy a design felkeltse az érdeklődést és üzenetet is közvetítsen a szolgáltatóról, de nem szabad, hogy az áttekinthetőség rovására menjen. Legyen tetszetős, bizalomgerjesztő, egyedi, ugyanakkor tükrözzön egységes arculatot is a honlap.

A szövegezés ne csupán a felhasználóknak, de a tulajdonosnak is kedvezzen azáltal, hogy a megfelelő keresőoptimalizálási beállításokkal az oldal a találati listák első helyei között jelenik meg.

Végül alapvető, hogy minél szélesebb közönség számára váljon elérhetővé a weboldal, úgy, hogy böngésző- és eszközfüggetlen, gyorsan betölthető legyen.

Bízza profi szakembereinkre a weboldalkészítést, és élvezze a sikereket!

 

A honlapokon leggyakrabban elkövetett hibák

A honlapokon leggyakrabban elkövetett hibákSzámtalan weboldallal találkozunk, jóval és kevésbé jóval is. Vannak olyan hibák a honlapkészítés során, amelyek szinte elriasztják a felhasználókat – a potenciális ügyfeleket – és mégis rengetegen elkövetik őket. Melyek ezek?

 • A weboldalnak nincsen stratégiai célja. Ez óriási hiba! Gondoljuk át, hogy pontosan mit, illetve kit szeretnénk elérni.
 • Sokszor a kezdőoldal egy nyelvválasztó oldal, vagy egy intro, ami a legtöbb embert bosszantja. A felhasználók szeretik, ha könnyen és gyorsan megtalálják azt az információt, amire szükségük van. Ha ez a mi honlapunkon körülményesnek tűnik, keresnek másikat. A túl bonyolult menü ugyanezt eredményezi.
 • Nincs a honlapon semmilyen hasznos tartalom. A megfelelő tartalmakból látja az érdeklődő, hogy valóban a témában szakértő cég honlapjára érkezett.
 • Gyakran előfordul, hogy kutatni kell az elérhetőségek után. Legyen szem előtt, senki nem fog percekig keresgélni egy telefonszámot!
 • A sok animáció és csillogó-villogó elem komolytalan hatást kelt!

Ha olyan weboldalra van szüksége, ami valóban komoly, sikeres eszköze lehet a cégének, bátran keressen fel minket honlapkészítéssel kapcsolatban!

 

Weboldal trendek napjainkban

Weboldal trendek napjainkbanMitől lesz ma egy weboldal naprakész, trendi, népszerű? A webdesign divatja is változik, tegnap még ez volt trendi, ma már az. Mitől trendkövető ma egy weboldal megjelenése?

A legutóbbi trendek alapján elmondhatjuk, hogy megjelenésben a minimalista, letisztult stílus és képi világ dominál. Nagy terek, egyszerű megjelenés, ami mégis elegáns hatást kelt. Ezzel párhuzamosan a merész tipográfia is jelen van, a megszokott betűtípusok helyett bátran lehet használni egyedi betűkészleteket is. A minőség alapvető fontosságú, így az alacsonyabb felbontású képi ikonok helyett tű éles retina ikonok követelnek helyet maguknak a menüben, a honlapon megjelenő képek és feltöltött videók pedig csakis HD minőségben vannak jelen.

A CSS animációk diszkrétek, de magukhoz ragadják a figyelmet és segítik az interaktivitást. Emellett a kreatív, kézzel rajzolt, személyesebb hangulatot keltő illusztrációk és grafikák veszik át a mesterkélt stock fotók helyét.

Érdekli a honlapkészítés? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és modernizálja honlapját a mi segítségünkkel!

 

Weboldal kisokos: típusok

Weboldal kisokos: típusokA sikeres weboldalnak több elvárásnak is meg kell felelnie, így például legyen felhasználóbarát, trendkövető, okostelefonon is könnyen használható. Mindenekelőtt azonban a honlapkészítés első lépése a weblap típusának kiválasztása.

Az üzleti weblap egy adott cég saját honlapja, ami a céget, annak szolgáltatásait, termékeit mutatja be részletesen, igyekezve pozitív képet festeni a cégről több aloldal, menüpont struktúráján keresztül.

Ehhez kapcsolódik a landing page, ami egy kiemelt termékhez, szolgáltatáshoz, esetleg akcióhoz kötődik. Figyelemfelkeltő, tömör és a fő weboldalhoz megadott kulcsszavakon kívül egyéb kulcsszavakra is keresőoptimalizálható.

A honlapkészítés alapulhat az online értékesítésre is, ebben az esetben a weblap, vagyis webáruház terméklistákat tartalmaz, elsősorban a termékek leírását és adatait foglalja magába.

A weboldal lehet amolyan online portfólió is, ami gyakran egy papíralapú portfólió párja. Egy művész, alkalmazott grafikus, építész munkáinak ízlésesen tálalt gyűjteménye, a projektek kollekciója. Itt a látvány dominál, a weblap segít új ügyfeleket szerezni, informál a kiállításokról, újabb szakmai díjakról, sikerekről.

Honlapkészítés kapcsán bátran keressen fel minket, ossza meg velünk igényeit és ötleteit!

 

A HTML, vagyis a weboldalkészítés alapjai röviden

A HTML, vagyis a weboldalkészítés alapjai rövidenMi is az a HTML, és mit lehet a honlapkészítés történetéről tudni? A HTML az angol Hypertext Markup Language kifejezés rövidítése, amely magyarul azt jeleni, hogy hiperszöveges jelölő nyelv. A jelölő nyelv a weboldalak készítéséhez, fejlesztéséhez szükséges leíró nyelv, melyet minden szakember használ.

A HTML olyan szöveges állomány, amit akár egy szövegszerkesztővel is lehet módosítani. A szöveges állomány tartalmazza azokat a nyers szövegeket és szimbólumokat, amelyek megadják, hogy a böngésző hogyan jelenítse meg az oldalt, illetve hogyan dolgozza fel a tartalmakat.

A HTML szabvány múltja 1990-re nyúlik vissza, és 2008-ban vezették be a legújabbat, amely a HTML 5. A terjedő internethasználat és a kínált tartalom jobb minősége kívánta meg, hogy a HTML szabvány ismét fejlődjön.

Amennyiben Ön is szeretné tapasztalt és profi szakemberek kezébe adni a honlapkészítést, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk elképzeléseit!

 

A reszponzív honlapról és annak előnyeiről

A reszponzív honlapról és annak előnyeirőlA honlapok elkészítésnél a cél az, hogy az elkészült honlap minél alkalmazkodóbb legyen, minél átláthatóbb, amit minden eszközön jól lehet olvasni. A reszponzív honlap egyik előnye éppen ez!

Amikor weblapkészítésnél a honlap készítője reszponzív designt javasol, tudja, mit csinál: az ezzel a módszerrel elkészített honlap minden képernyőmérethez rugalmasan alkalmazkodik. Legyen az egy kicsi mobiltelefon, laptop vagy csúcskategóriás monitor. A méretek ilyenkor alkalmazkodnak, a menü összerendeződik, az oszlopok száma csökken vagy éppen nő a méreteknek megfelelően. Ugyanaz a tartalom jelenik meg mindenhol csak eltérő stílusban. Mindenhol szép képek, könnyű olvashatóság, esztétikus összkép fogadja a látogatót!

A reszponzív design a legmodernebb megoldások közé tartozik, ami minden honlapnak a javára válik, ami kifejezetten felhasználóbarát és a tulajdonosok érdekét szolgálja. Keressen minket bizalommal weblapkészítéssel kapcsolatban, hogy a legkorszerűbb megoldásokat ajánlhassuk Önnek!

 

Mi lehet az oka a sikertelen weboldalnak?

Mi lehet az oka a sikertelen weboldalnak?Saját honlappal ma már minden magára valamit is adó cég rendelkezik. A cipésztől a cukrászdán át az utazási irodáig minden vállalkozáshoz találhatunk az interneten hozzá kapcsolódó weboldalt. A honlapok nemcsak stílusban, de hatékonyság szempontjából is eltérhetnek. Mitől van az, hogy az egyik honlap működik, vonzza a látogatókat, profitot generál, míg a másik szinte csak létezik?

Előfordulhat, hogy hiába szuper a weboldal, profi a tartalom és trendi a design, mégsem találnak rá a látogatók. A megfelelő kulcsszavak elhelyezése, a korszerű keresőoptimalizálás máris feljebb lépteti a honlapunkat a Google keresőlistáján, és segít népszerűsíteni azt. Ugyanígy a tartalom minősége is releváns szempont: próbáljuk meg rendszeresen frissíteni, aktualizálni, a látogatók számára érdekessé, hasznossá tenni a szövegeket. Ugyanígy hiába vannak meg a kulcsszavak, a kreatív szövegek, a szép képek, ha nem tudjuk a megfelelő social media platformokon népszerűsíteni az oldalunkat.

Szeretné, ha az Ön honlapja is jól funkcionálna? Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat honlap készítés, vagy keresőoptimalizálás céljából!

 

Share Button