Hirdessen hatékonyan a Facebookkal!

A Facebook alapvetően egy magánszemélyeknek szóló közösségi portálként jött létre, melynek célja, hogy a tagok különböző tartalmakat oszthassanak meg egymással. Mielőtt belemennénk, hogy miért érdemes a Facebookot, mint hirdetési formát alkalmazni, érdemes pár szót ejteni a közösségi oldalról:

 • A Facebooknak világszerte több mint 500 millió regisztrált tagja van
 • Csak hazánkban több mint 3 millió felhasználó él
 • Az oldal népszerűsége töretlen
 • A felhasználók nagy része minden nap látogatja az oldalt

Ez csupán pár apró információ, mégis közelebb visz ahhoz, hogy egy ilyen adatokkal bíró közösségi oldal hogyan lehet értékes üzleti szempontból. Ma már egyre több cég  használja ki a Facebook által kínált hirdetési lehetőségeket.

Facebook-Ads

Mi az a Facebook hirdetés?

Kezdetben ezek a hirdetések csak a Facebook jobb oldalán elhelyezkedő sávban voltak megtalálhatóak, de ma már a posztjainkat is hirdethetjük, vagy az idővonalon a bejegyzések közt is helyezhetünk el oldalhirdetést, hogy még több felhasználót érjünk el.  A hirdetéshez alkalmazhatunk képet és szöveget, illetve választhatunk, hogy a Facebook oldalunkat vagy a honlapunkat reklámozzuk. A közösségi oldal hirdetési rendszere kattintás alapú, így fizetni csak akkor kell, ha a felhasználók tényleg rákattintottak hirdetésünkre. Az pedig, hogy mennyit szeretne egy hónapban a Facebookon futó kampányára költeni, csak Önön múlik.


Miért érdemes a Facebook hirdetést választani?

 • Hatékony és célirányos, így potenciális vásárlókat szerezhet
 • Mert nagymértékben növelheti terméke vagy szolgáltatása népszerűségét
 • Mert Ön határozza meg a kampányra szánt költségkeretet
 • Mert a hirdetés hatékonysága pontosan mérhető

A Facebook hirdetés könnyen és gyorsan elindítható, de alkalmazását érdemes profikra bízni. Hiszen, mint minden hirdetési forma, ez is akkor a leghatékonyabb, ha hozzáértő szakemberek segítségével készül.


Válasszon minket, és biztosítjuk, hogy

 • a Facebook kampánya tapasztalt szakavatott kezekbe kerül
 • a költségei semmi esetre sem haladják meg az előre megtervezett összeget
 • a megfelelő beállításoknak köszönhetően hirdetése eljut célcsoportja minél több tagjához

Egy regisztrált Facebook fiók illetve a fizetési és számlázási adatok birtokában, mi már el is végezzük az ideális működéshez szükséges beállításokat és rövid időn belül indítjuk is kampányát. Innentől kezdve Önnek már nincs más dolga, csak figyelni, hogy növekszik cége népszerűsége. Továbbá azzal, hogy ránk bízza hirdetése menedzselését, sok értékes ideje felszabadul, melyet a jövőben más hasznos dolgokra tud fordítani.


Ha bármilyen kérdése lenne a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

A Facebook hirdetések jellemzői és előnyei

Modern világunkban az online felületeken, azon belül is közösségi oldalakon való jelenlét meghatározó egy adott tevékenységi kört betöltő cég életében a célok elérése és profitnövekedés érdekében. A Facebook napjainkban mindenki számára ingyenesen elérhető kommunikációs és információáramlási felület, ezáltal számos, a cég számára előnyös lehetőség rejlik a hirdetési kommunikációban.

 • A Facebook hirdetési rendszerének egyik legnagyobb előnye, hogy pontos célcsoport határozható meg az információközlés során, így hatékonyan csökkenthető a meddőszórás és növelhető az ügyfélkör.
 • A hirdetés sikerességéről és részleteiről pontos elemzés készíthető, amely segíti a továbbiakban elérni a sikereket, pl.: célcsoport finomhangolása, vizuális elemek tesztelése, megtekintési statisztikák, címsor hatékonysága, stb.
 • Költségoptimalizálás: a rendelkezésre álló költségkereten belüli legnagyobb siker elérése.

Válasszon Facebook hirdetést a biztos eredmények elérése érdekében és tekintse meg cégünk korszerű szolgáltatásait, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Szeretne egyszerűen és hatékonyan hirdetni? Jó helyen jár!

eukomfort.huLegyen produktív, és gyarapítsa forgalmát: hirdessen a Facebookon! Cégünk munkatársai professzionális segítséget nyújtanak Önnek, hogy gyorsan elérje kitűzött céljait vállalkozásával!

A közösségi média remek opciónak bizonyul, ha hirdetéseink segítségével fel akarjuk lendíteni vállalkozásunkat, növelni szeretnénk weboldalunk látogatóinak számát, több ügyfelet kívánunk megcélozni és elérni. A Facebook hirdetés nyújtotta lehetőségekkel érdemes élni, és mi ebben szeretnénk segíteni Önnek!

A Facebook vitathatatlan népszerűsége mellett egyben rendkívül hasznos közösségi oldal, hiszen promóció szempontjából is az egyik legalkalmasabb felületnek minősül. Csak Magyarországon több mint 5 millió felhasználó regisztrált és látogatja az oldalt, nagy részük minden nap.

Célozza meg közönségét, és növelje ügyfelei számát! Válasszon minket, hogy szakértő segítséget nyújthassunk céljai elérése érdekében! Cégünk egyszerű, produktív és költséghatékony megoldást kínál: könnyítse meg életét, és bízza ránk Facebook hirdetéseit! Nézzen körül a weboldalunkon, és forduljon hozzánk bátran!

 

Röviden a Facebook történetéről

eukomfort.huTudja Ön, hogy mi vezetett a Facebook sikerességéhez? Éppen az, ami az Ön vállalkozását is fel fogja virágoztatni, a marketing!

A Facebook máig töretlen sikere 2004-ben indult útjára. Gyakorlatilag egy egyetemistáknak írt programból nőtte ki magát világhírű közösségi portállá. Alapítója Mark Zuckerberg, aki még maga is diák volt, amikor létrehozta az oldalt. A legnagyobb lépésnek a Facebook életében a lájk gomb 2009-es bevezetése számított, innentől fogva ugyanis azok, akik megtekintettek egy tartalmat, jelezhették a tetszésüket.

Ugye Ön is szeretné, ha minél nagyobb körhöz jutna el cégének hírneve? Ha igen, akkor nem is választhatna jobb hirdetési felületet, mint a Facebook. Az interaktivitásnak köszönhetően nem csak a partnerei tudnak azonnal arról, ha valami újdonság jelent meg Önnél, de akár egyetlen kattintással is kapcsolatba léphetnek cégével.

Ön is szeretné kihasználni a Facebook hirdetés adta előnyöket? Bátran keressen fel minket, és segítünk abban, hogy a lehető legjobban ki tudja használni a lehetőségeket!

 

Miért pont a Facebook?

Facebook hirdetésA Facebook pár évvel ezelőtt pusztán azt a célt szolgálta, hogy az emberek egy online felületen tarthassák a kapcsolatot ismerőseikkel, ez persze most sincs másképp, de ennek a közösségi oldalnak a marketing értéke ugrásszerűen megnőtt. Mindez annak köszönhető, hogy a fogyasztói társadalom fizetőképes tagjainak döntő többsége aktívan használja ezt az online platformot.

A Facebook hirdetések könnyen a célcsoportunkra hangolhatóak, hiszen a Facebook az alapján dobja fel ezeket a felhasználóknak, hogy az előtt milyen oldalakat kedveltek, látogattak, illetve hogy miket jelöltek meg érdeklődési körként. A másik hatalmas előnye, hogy az emberek így gyorsan elérhetőek egy olyan felületen, amit napi szinten használnak, ezáltal a reklámunk úgy lehet jelen a közvetlen környezetükben, hogy az teljesen természetesen hasson.

Persze mint az online marketing többi területén, úgy a Facebook hirdetések esetében is fontos a tökéletes megvalósítás, ezért ha profikra szeretné bízni Facebook hirdetéseit, akkor válasszon minket!

 

A Facebook az online marketingben

A Facebook az online marketingbenKülönböző cégek milliói találhatók meg valamilyen online felületen, hiszen az internet által könnyen és gyorsan jutnak el az adott vállalkozás termékei, szolgáltatásai az emberekhez. Az online marketingnek is több területe van, ezek közül is talán a leghatékonyabbak a különböző közösségi oldalak, mint a Facebook.

De miért is annyira népszerű a Facebook az online marketingben? A Facebook az egyik legjobban elterjedt közösségi oldal a világon. A facebookos hirdetések nagy előnye, hogy gyorsan sok felhasználóhoz eljut egy adott reklám, akár egy ember megosztása által is, így ezen a felületen terjednek a leggyorsabban a céges reklámok. A facebookos hirdetések megszerkesztése és kezelése könnyű, de ahhoz, hogy elérjék céljukat, sok mindenre van szükség. Bár sokan azt gondolhatják, hogy ezt könnyedén elkészíthetik ők is, érdemesebb ilyenkor egy szakértő céghez fordulni.

Facebook hirdetésekkel kapcsolatban keressen fel minket! Munkatársaink szakértelme garantálja, hogy cége facebookos hirdetései elérik céljukat! További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

Alapozza meg vállalkozása népszerűségét Facebook hirdetéssel!

Alapozza meg vállalkozása népszerűségét Facebook hirdetéssel!Manapság szinte már nincs olyan ember, aki ne lenne tagja valamilyen közösségi oldalnak, e téren a Facebook szinte alapvető megjelenési felületnek számít. Az oldal népszerűségét felismerve, egyre több vállalkozás él a lehetőséggel, hogy a közösségi oldalon helyezzen el hirdetéseket, hiszen így az esetek többségében sokkal könnyebben eljuthatnak a termékek és a szolgáltatások a célközönséghez!

Ha gyors és hatékony felületet keres vállalkozása népszerűsítésére, válassza a Facebook hirdetési lehetőségét, amivel garantáltan potenciális érdeklődőihez juthat el, kizárva ezzel a fölösleges kiadásokat! Ahhoz, hogy a Facebook hirdetésekkel még több ügyfelet megnyerhessen magának, megfelelő beállításokkal kell rendelkeznie a közösségi oldalon, amihez érdemes egy szakértőt felkérnie. A szakemberek nem csak létrehozzák a hirdetéseket, hanem állandó felügyelet alatt is tartják azokat, így folyamatos segítséget nyújtva.

Ha élne a Facebook hirdetések lehetőségével, bízza ránk a kezelést, és garantáljuk, hogy vállalkozása még eredményesebb lesz!

 

Facebook hirdetéssel egyszerre több előnyre is szert tehet!

Facebook hirdetéssel egyszerre több előnyre is szert tehet! Manapság egyre több ember ismeri fel a Facebook hirdetések előnyeit, ezért előszeretettel is alkalmazzák a szolgáltatásaik, termékeik népszerűsítéséhez, azonban a hirdetéseket használók közül sokan bele sem gondolnak abba, hogy ebben a formában olyan reklámfelületet biztosíthatnak a cégnek, amellyel egyszerre több előnyre is szert tehetnek.

Manapság egyre több vállalkozás választja a közösségi felületeket, ami önmagában nem lenne probléma, ha a legtöbb cégtulajdonos nemcsak kizárólag a Facebookot használná tevékenységi körének népszerűsítéséhez. Egy weboldalon még mindig sokkal átláthatóbb és rendezettebb felületen lehet tájékoztatni az ügyfeleket, viszont a Facebookot rengetegen böngészik, így a kérdés már csak az, hogy melyik mellett érdemes dönteni?

A jó hír, hogy nem kell egyiket sem választania, hiszen Facebook hirdetésekkel weboldalára terelheti az ügyfeleket, emellett pedig közösségi felületét is zavartalanul használhatja, vagyis így tud egyszerre több előnyre szert tenni!

Ha további kérdés merülne fel a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken

 

Használja tudatosan a közösségi oldalak felületeit!

Használja tudatosan a közösségi oldalak felületeit! A legtöbb ember a közösségi oldalakat leginkább a barátokkal és az ismerősökkel történő rendszeres kapcsolattartásra használja, és előfordul, hogy igencsak felesleges tartalmakat osztanak meg egymással. Valójában ennél sokkal több van ezekben a közösségi oldalakban, főként üzleti szempontból megvizsgálva, ezért fontos, hogy az emberek tudatosan használják ezeket a felületeket, ugyanis rengeteg előnyt tudnak így kovácsolni ebből. Ha Ön eddig leginkább magánjellegű megosztásokra használta a közösségi oldalakat, annak ellenére, hogy vállalkozást vezet, fedezze fel a felületekben rejlő lehetőséget, és éljen a Facebook hirdetés lehetőségével!

Nincs kétség afelől, hogy rengetegen vannak jelen a világ leghíresebb közösségi oldalán, és ezt érdemes kihasználni cégvezetőként, ugyanis Facebook hirdetéssel szinte azonnal eljuthat vállalkozása híre a célközönséghez, így felkeltheti tevékenységére, termékeire a figyelmet, sokkal egyszerűbb formában.

Válassza a tudatos használatát a közösségi felületnek, tapasztalja meg Ön is a Facebook hirdetések előnyeit, amelyek elkészítéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Facebook hirdetések, amikkel bármikor aktivizálhatja potenciális közönségét

Facebook hirdetések, amikkel bármikor aktivizálhatja potenciális közönségétA hirdetések, amennyiben kreatívak és átgondoltak, csupán egy dolgon bukhatnak meg: ha nem látják őket. A Facebook hirdetések esetében szerencsére ez a lehetőség nem áll fenn. A közösségi oldalon használt hirdetések garantáltan a megfelelő szemek előtt lesznek, ezáltal biztosan visszahozzák az árukat, mi több, a felületen szerzett közönség még hosszú-hosszú időkig megtartható, illetve aktivizálható lesz. Ez utóbbi tulajdonság a Facebook monopolhelyzetéből adódik: nincs más, hasonló social media alternatíva, így az Ön hirdetéseit látó felhasználók nem fognak az egyik napról a másikra eltűnni egy másik közösségi oldalra vándorolva.

Tény, hogy a már egyszer behúzott érdeklődők figyelmét könnyebb fenntartani, a rendszeres Facebook hirdetésekkel azonban nem csak ezt érheti el; valóságos követőtábort tud kialakítani akár rendszeresen frissített Facebook oldal nélkül is!

Ha Ön is szeretne kreatív, az emberek figyelmét valóban megragadó Facebook hirdetéseket készíttetni, bátran vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Milyen egy jó Facebook hirdetés?

Milyen egy jó Facebook hirdetés?A Facebook hirdetések célja, hogy az emberek megismerjék a cégünket, a tevékenységünket, vagy egy bizonyos szolgáltatást, illetve terméket, termékcsoportot. De hogyan érhetjük el azt, hogy el is olvassák a hirdetést, sőt, még rá is kattintsanak? Nézzük!

A jó Facebook hirdetés tartalmaz képet vagy videót, így sokkal jobban felkelti az emberek figyelmét. Ha használunk képet, az mindenképp nagy felbontású és jó minőségű legyen, valamint illeszkedjen a szöveghez! A szöveget tekintve a „kevesebb több” elve érvényesül. Ha túl sokat írunk, nem olvassák el. Legyen lényegre törő, figyelemfelkeltő! Gyakrabban rákattintanak, ha úgy érzik, hogy megérheti: szerepel benne az akció szó, vagy például ajándékot kínálunk. Legyen benne cselekvésre ösztönzés, például kérjük, hogy lájkolják a bejegyzést, keressék fel a weboldalt. Ne feledkezzünk meg a kulcsszavak fontosságáról se!

A hatékony Facebook hirdetések készítése tapasztalatot igényel. Kísérletezni lehet, de nem biztos, hogy megéri. Ha szeretné inkább profi csapatra bízni cége Facebook hirdetéseit, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Share Button