Növelje cége népszerűségét Facebook alkalmazásokkal!

A közösségi portál kirobbanó sikerének köszönhetően a cégek viszonylag hamar felismerték a benne rejlő szinte korlátlan lehetőségeket. Mára nem sok olyan sikeres vállalkozással találkozhatunk, akik nincsenek jelen valamilyen formában a Facebookon. A megjelenés formája lehet akár saját céges profil, hirdetés, Facebook alkalmazás vagy ezek bármilyen kombinációja, hiszen az említett eszközök megfelelő együttes alkalmazása még tovább növelheti cége ismertségét, népszerűségét.


Tehát mi is az a Facebook alkalmazás?

Egy Facebook alkalmazás nagyon sokféle lehet, szinte bármi, amit a megrendelő megálmodott. Sokszor valamilyen kvíz, nyereményjáték formájában találkozunk velük. A Facebook alkalmazás sikere abban rejlik, hogy megfelelve a portál eredeti céljának, úgy teremt üzleti értéket, hogy a felhasználókat szórakoztatja!


Miért jár jól ha Facebook alkalmazást használ?

 • A felhasználóknak szórakoztató, cégének praktikus megoldást jelent
 • Segítségével közösséget építhet terméke vagy szolgáltatása köré
 • Kreatív és hatékony módszer
 • Adatbázis építéshez is használható
 • Segít jobban megismerni a célcsoportot
 • Növelheti cége forgalmát


like

A Facebook alkalmazás úgy nyújt tájékoztatást a potenciális ügyfeleknek, hogy közben szórakoztató, játékos. Ez kulcsfontosságú tulajdonság, hiszen így üzenete sokkal könnyebben eljut a fogyasztókhoz. Gyakran megfigyelhető, hogy egy alkalmazás kapcsán a „követőkből” egy közösség alakul ki a Facebookon, melynek központi témája az Ön terméke vagy szolgáltatása. Ne felejtsük el azt sem, hogy remek lehetőséget biztosít adatbázisok építéséhez és célcsoportja pontosabb megismeréséhez, hiszen a Facebookos jelenlét egyet jelent azzal, hogy információkat osztunk meg magunkról!


Miért válasszon minket?

 • Igényes, pontos, profi munkát garantálunk kedvező áron
 • Az alkalmazása nem csak az Ön elképzeléseinek, de az aktuális trendeknek is megfelel
 • Új ügyfeleket szerzünk cégének
 • Segítünk jobban megismerni célcsoportját
 • Pontos visszajelzést adunk alkalmazása sikerességéről
 • Szerezzen „likeokat” és új ügyfeleket kedvező áron!


Bármilyen további kérdés esetén kérjük, forduljon kollégáinkhoz!


Üzleti sikerek játékosan

media eszközökkel A social media hatalmához napjainkban nem fér kétség. Azonban a megfelelő alkalmazása nagy volumennel bír, hiszen rengeteg vállalkozás próbál közvetlen kapcsolatot teremteni a potenciális célközönséggel. Ez a misszió nem egyszerű feladat, és sokan bele is buknak. Ám az optimális social media eszközökkel könnyen és gyorsan érhetjük el a kívánt sikereket.

A Facebook, mint közösségi site, a leghíresebb és egyben legnagyobb teret kínáló felület egy vállalkozás számára. Sokan mégsem tudják megfelelően használni az általa nyújtott lehetőségeket. De hogyan is képes egy cég játékosan elérni céljait? A Facebook alkalmazásokkal!

Ezek az egyszerű, mégis szórakoztató alkalmazások – legyen akár egy kvíz, nyereményjáték vagy teszt – játékra csábítják a felhasználókat és viszonylag gyorsan, nehézségek nélkül juttatják el a cég szolgáltatásait a megfelelő emberekhez. Így mind a vállalkozás, mind a felhasználók tábora jól jár és a hosszabb távú eredményei is mérhetőek.

Ha Ön is szeretné vállalkozásának sikerét kézzel foghatóvá tenni és a social media bonyolult, ám roppant hatékony alkalmazásait hasznosítani, forduljon hozzánk bizalommal!


Bármilyen további kérdés esetén kérjük, forduljon kollégáinkhoz!


Ezért ne hagyja ki a Facebook alkalmazások használatát!

facebook alkalmazásA Facebook még mindig kiváló platformot szolgáltat a különböző üzleti vállalkozásoknak arra, hogy elérjék, megismerjék célcsoportjukat, kommunikáljanak a vevőikkel, ügyfeleikkel. A megszokott posztolás, nyereményjátékok mellett a Facebook alkalmazások használata is létfontosságú a sikeres közösségi média jelenléthez.

Mit nyer Ön, ha követi a tanácsunkat? Ezek az alkalmazások több vásárlót generálhatnak, a segítségükkel tájékoztathatja az oldala követőit. Ügyes marketinggel rövid időn belül megsokszorozhatja hírlevelei címzettjeinek a számát!

Átláthatóbbá tehető az ügyintézés, egyszerűbbé a kommunikáció. Ha megfelelő alkalmazásokat működtet, az emberek könnyebben elérhetik, és nem vesznek el a sok információ között! Bizonyos Facebook alkalmazások segítségével meg is jutalmazhatja a követőket és lájkolókat, tehát időről-időre frissen tarthatja az érdeklődést, és új rajongókat is szerezhet.

Ugye ígéretesen hangzik? Legyen Ön is a partnerünk, és aknázza ki a Facebook alkalmazásokban rejlő lehetőségeket!

Bármilyen további kérdés esetén kérjük, forduljon kollégáinkhoz!

Share Button